Elke week presenteren Carla en Lars een spannende pubquiz op tv

DOE OOK MEE AAN DE SLIMMERIK | Zet zaterdag om 18.50 uur je tv op ZFM en gebruik je mobiele telefoon als antwoordkastje. Log op de browser van je telefoon in via www.kahoot.it met de cijfercode die op het tv scherm staat. Tip! Kahoot heeft ook een gratis app in de stores. Met alleen een mobiele telefoon kan het spel niet gespeeld worden. Er zijn altijd twee devices nodig. Een om te kijken naar de vragen (tv), een om de vragen te beantwoorden (mobiele telefoon).

HIERIN BEN IK DE SLIMMERIK |Heb je een onderwerp waar je alles van denkt te weten? Geef het aan ons door. We maken dan een speciale tussendoor ronde met een paar uitdagende vragen rond dat onderwerp. Hiermee ben jij de uitdager en kunnen de andere deelnemers proberen je te verslaan op jouw expertise.